Triomf Tours Touringcarbedrijf Reisburo


Parkerbaan 20 3439 MC Nieuwegein
0307820682 Klik om te bellen

Over Triomf Tours Touringcarbedrijf Reisburo

Wij zijn gevestigd in het Nieuwegein/Utrecht en bestaan 40 jaar. Onze klanten waarderen ons door de hoge mate van service die men bij collega's niet vind. Voor alle soorten groepsvervoer kunnen wij u van dienst zijn. Schoolreizen (ook inclusief entreetickets), dagtochten, meerdaage reizen, excursie, bruiloften, begravenissen, evenementenvervoer, bedrijsuitjes (compleet verzorgd).

Tevens beschikken wij over een modern en luxe wagenpark varierend van een 19-persoons touringcar tot en met een 90-persoons dubbeldekker. Voor elke groepsgrootte hebben wij een passend voertuig. Heeft u iets te vieren of misschien belangrijke relaties dan is onze 36-persoons VIP touringcar een geliefde wagen.

Wij zijn zeer flexibel en denken altijd met de klant mee en adviseren graag zodat er een dagtocht of reis tot stand komt die geheel aanlsuit bij de wensen van de klant.

Zoekt u alleen naar de laagste prijs, zoek dan nog even verder. Wilt u kwalitiet, expertise,veilige en luxe touringcars tegen een scherpe prijs....dan horen wij graag van u.

Foto's

Triomf Tours Touringcarbedrijf Reisburo in het kort

Verzorgingsgebied

Internationaal
Landelijk
Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Partyvervoer
Personeelsvervoer
Rolstoelvervoer
Rouwvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Onze locatie

Triomf Tours Touringcarbedrijf Reisburo


Parkerbaan 20 3439 MC Nieuwegein
0307820682 Klik om te bellen