Touringcarbedrijf Zefier


Postbus 111 2670 AC Naaldwijk
0174 - 792 448 Klik om te bellen

Over Touringcarbedrijf Zefier

Touringcarbedrijf Zefier

 Touringcarbedrijf Zefier is een nieuw begrip in de touringcarbranche. De naam betekent letterlijk vertaald een gunstige Westenwind. Zefier wil op een unieke wijze de touringcarbranche nieuw leven in blazen en met zijn vestiging in het Westland was de keuze voor deze naam snel gemaakt.

 Door onze strategische samenwerking met ons zuster bedrijf Van Heugten Tours uit Den Haag kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden voor uw vervoersbehoefte. Of het nu gaat om een 16 personen VIP minibus, een rolstoelbus of luxueuze dubbeldekker, wij hebben de oplossing.

Zefier werkt uitsluitend met ervaren gediplomeerde chauffeurs. Deze chauffeurs rijden dagelijks met veel enthousiasme, tot volle tevredenheid van de verschillende opdrachtgevers, om mensen zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B te brengen.

Chauffeurs krijgen jaarlijks aanvullende opleidingen om zo de service en kwaliteit naar de klant op een hoog niveau te houden. Kortom onze chauffeurs van alle markten thuis zijn. Mede door hun jarenlange ervaring zijn zij onze gastheren op de weg. Zij doen dan ook hun uiterste best om elke rit naar tevredenheid van de klant uit te voeren.

Foto's

Touringcarbedrijf Zefier in het kort

Verzorgingsgebied

Internationaal
Landelijk
Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Personeelsvervoer
Rolstoelvervoer
Rouwvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Onze locatie

Touringcarbedrijf Zefier


Postbus 111 2670 AC Naaldwijk
0174 - 792 448 Klik om te bellen