TexelTours taxi & touringcarbedrijf


Heemskerckstraat 31 1792 AA Oudeschild
0222-315555 Klik om te bellen

Over TexelTours taxi & touringcarbedrijf

Wij zijn de betrouwbare en flexibele erkende partner voor ál uw taxi en busvervoer op, van en naar het waddeneiland Texel, gespecialiseerd in personenvervoer per taxi, (mini) bus, dubbeldekker, cabrioletbus of touringcar. Dit alles met enthousiaste, professionele chauffeurs die garant staan voor goed en veilig busvervoer.

Kwaliteit in personenvervoer

We staan voor kwaliteit in ons personenvervoer op Texel en leveren daarbij graag maatwerk. Zo heeft Texeltours ondermeer de beschikking over een rolstoeltouringcar en rolstoeltaxi. Het vervoer van mindervaliden op Texel kunnen we dus probleemloos uitvoeren. Ook zijn alle touringcars voorzien van een lage instap.

Dagje naar Texel of een bijzondere rondrit

U wilt het maatwerk op een ander gebied? Texeltours is de specialist in het verzorgen van een rondrit over Texel, waarbij een lokale gids of uw chauffeur u leuke en leerzame wetenswaardigheden vertelt. U kunt ook bij ons terecht voor een compleet dagje uit, welke wij op maat maken voor uw groep. Hierin bieden we de mogelijkheid u vanaf uw woonplaats naar het eiland Texel te brengen of juist na de vakantie terug naar huis te rijden.

Foto's

Touringcarverhuur Texel

TexelTours taxi & touringcarbedrijf in het kort

Verzorgingsgebied

Internationaal
Landelijk
Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Personeelsvervoer
Rolstoelvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Artikelen

TexelTours gastheer Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel beslaat grofweg het hele Texelse duingebied, inclusief zandplaat De Hors, de Texelse bossen en De Slufter. Het duingebied van Texel is een afwisselend landschap met veel...

Onze locatie

TexelTours taxi & touringcarbedrijf


Heemskerckstraat 31 1792 AA Oudeschild
0222-315555 Klik om te bellen