Schepers Tours B.V.


Hoofdweg 10 7676 AE Westerhaar-vriezenv wijk
0546659106 Klik om te bellen

Over Schepers Tours B.V.

Al ruim 85 jaar uw vertrouwde adres voor touringcarverhuur, dagtochten, schoolreisjes, personeelsuitjes, musicals/concerten, evenementen, stedentrips en meerdaagse reizen.  

Ons wagenpark telt 4 taxibusjes en  9 luxe touringcars die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De touringcars, met respectievelijk 22, 50, 54, 60 en 63 zitplaatsen zijn smaakvol ingericht en uitgerust met o.a.: luxe verstelbare zetels, airconditioning, toilet, radio/cd, dvd installatie, koelkast en een boiler voor warme dranken. In overleg is het ook mogelijk om een aantal tafeltjes in de touringcar te plaatsen. Hierdoor ontstaat er een soort Vip-opstelling die het mogelijk maakt om nog comfortabeler te reizen. <foto>

Onze chauffeurs zijn zeer representatieve en bereidwillige vakmensen die weten wat ze doen. Vol passie rijden ze u langs de leukste plekjes, veilig en prettig naar uw bestemming. Ze hebben allen een ruime ervaring in het personenvervoer en zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. 

 

Schepers Tours B.V. in het kort

Verzorgingsgebied

Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Personeelsvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Onze locatie

Schepers Tours B.V.


Hoofdweg 10 7676 AE Westerhaar-vriezenv wijk
0546659106 Klik om te bellen