Pouw Vervoer


Hagenweg 3c 4131 LX Vianen
0306868300 Klik om te bellen

Over Pouw Vervoer

Bij Pouw Vervoer kun je altijd de juiste touringcar huren, voor grote én kleine groepen

Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Utrecht, van luxe touringcar tot evenementenvervoer, bij Pouw Vervoer kun je elk type bus huren voor alle soorten busvervoer.

Wat begon als een wekelijkse busrit naar een discotheek is jaren later uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige busbedrijven van Nederland met maar liefst honderdvijftig bussen. Met een divers wagenpark en een eigen garage hebben wij comfortabele en veilige touringcars, dubbeldekkers, gelede bussen, een partybus en lijn- tourbussen.

Pouw Vervoer is gespecialiseerd in samenwerking met het voortgezet onderwijs, ondersteuning voor het openbaar vervoer en biedt totaal oplossingen bij evenementen. We onderscheiden ons door een intensieve samenwerking met onze klanten, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Een touringcar huren bij Pouw Vervoer
Bij Pouw Vervoer hebben we niet alleen prachtige touringcars in ons wagenpark maar kunnen we je ook vervoeren in dubbeldekkers, gelede bussen of lijn- tourbussen. Dit zorgt dat we voor elk groepsvervoer een passende bus beschikbaar hebben.

Specialist in evenementenvervoer
Het organiseren van het vervoer bij een evenement of festival is een vak apart en Pouw Vervoer heeft zich hierin door jarenlange ervaring gespecialiseerd. Jaarlijks vervoeren we duizenden event en festival bezoekers door het hele land met pendelbussen of per luxe touringcar.

Samenwerken met het onderwijs
Wij werken intensief samen met veel onderwijsinstellingen in regio Utrecht. We regelen niet alleen het schoolreisvervoer voor het basisonderwijs maar zijn met name gespecialiseerd in vaste samenwerkingen met het middelbaar en hoger onderwijs.

Foto's

Pouw Vervoer Milieuvriendelijke touringcar

Pouw Vervoer in het kort

Verzorgingsgebied

Internationaal
Landelijk
Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Partyvervoer
Personeelsvervoer
Rolstoelvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Onze locatie

Pouw Vervoer


Hagenweg 3c 4131 LX Vianen
0306868300 Klik om te bellen