Kupers Touringcars Weert


Kelvinstraat 1 6003 DH Weert
0495 456 600 Klik om te bellen

Touringcar verhuur alleen mét chauffeur
Vestigingen in Weert, Eindhoven en Tilburg
Meerdaagse- school- of groepsreizen

Over Kupers Touringcars Weert

Dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland!
Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Met één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland zijn we al ruim 90 jaar een begrip op de weg. Wij verhuren touringcars mét chauffeur aan scholen, bedrijven, verenigingen, groepen en evenementen door heel Noord-Brabant en Limburg. Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg.

Alleen touringcarvervoer.
Wij verhuren alleen touringcars mét chauffeur aan scholen, bedrijven, verenigingen, groepen en evenementen door heel Noord-Brabant en Limburg.

Dagtochten en reizen.
Wij bieden individuele dagtochten of stedentrips met vaste vertrekdata in binnen- en buitenland met diverse opstapplaatsen in Noord-Brabant en Limburg.

Groepsarrangementen.
Wij hebben een divers aanbod van zowel compleet verzorgde dagtochten als meerdaagse reizen voor groepen vanaf 35 personen met een eigen opstapplaats.

Milieuvriendelijk op weg.
Met ruim 85 touringcars gaan wij samen met jou veilig en milieuvriendelijk de weg op. Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg. Wij beschikken over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland. Daar durven we best trots op te zijn!

Onbezorgd op reis. Wij rijden, jij geniet

Foto's

Onze locatie

Kupers Touringcars Weert


Kelvinstraat 1 6003 DH Weert
0495 456 600 Klik om te bellen