GHIELEN Touringcarbedrijf


Kanaalstraat 39 5986 AD Beringe
077-3071988 Klik om te bellen

Over GHIELEN Touringcarbedrijf

MET UW RELATIES OP PAD MET GHIELEN!

Zakelijk op pad naar een beurs, bedrijfsbezoek, teambuildingsuitje of uw relaties in stijl ophalen op een airport. Met GHIELEN Touringcarbedrijf reist u naar gelang met onze VIP-Touringcar, Luxe Comfort Class Touringcar of onze Midi-Touringcar met tafeltjes.

Met onze VIP-Touringcar kunt u tijdens de reis comfortabel vergaderen aan de grote rondzit achterin de touringcar. Tevens zijn er verschillende 4 persoonszitplekken met tafel. Een presentatie op de beeldschermen middels o.a. PowerPoint is uiteraard geen probleem. Uiteraard reist u op heerlijke comfortabele reisstoelen die verstelbaar zijn.

Naar wens kunnen we een lunch regelen met broodjes, vers fruit en een heerlijk sapje.

Onze touringcar is voorzien van een koelkast voor de gekoelde dranken en een koffiebar.

Reist u zakelijk met een grote groep dan kunnen wij onze Luxe Comfort Class touringcars inzetten. Een ruime zit met luxe stoelen. Standaard zijn deze touringcars uitgerust met een DVD installatie, toilet, koelkast voor de gekoelde dranken en een koffiebar.

Kijk ook eens op onze website naar ons wagenpark www.ghielen.nl/wagenpark
Een offerte kunt u snel en makkelijk aanvragen: offerte@ghielen.nl

BEDRIJFSFEEST EN OP ZOEK NAAR FEESTVERVOER ?

U heeft een bedrijfsfeest of evenement en zoekt passend vervoer. GHIELEN kan dit perfect organiseren. Met kleine en grote touringcars halen wij graag alle gasten op en brengen ze veilig en snel naar de feest- of evenementlocatie.

Door onze jarenlange ervaring met ophaalroutes en verkeersstromen kunnen wij een goed advies geven over hoe dit aan te pakken.

Ook als het gaat om een landelijk feest/evenement kan GHIELEN het vervoer organiseren. Middels onze partners waarmee wij al jaren samenwerken regelen wij dit zorgeloos voor u.

U hoeft alleen nog maar te genieten, GHIELEN zal het regelen voor u !!

TRANSFER NAAR VLIEGVELD !!

GHIELEN Touringcarbedrijf heeft een gevarieerd wagenpark. Ideaal voor kleine en grote groepen. Zoekt u een transfer naar Eindhoven, Brussel of Düsseldorf met een kleine groep? GHIELEN heeft hiervoor touringcars tot 24 personen met bagageruimte.

De aankomsttijd van de terugvlucht houden wij samen met u in de gaten, zodat er zo weinig mogelijk onnodige wachtkosten ontstaan bij vertragingen. 

Foto's

Zorgeloos op reis met GHIELEN Touringcarbedrijf

GHIELEN Touringcarbedrijf in het kort

Verzorgingsgebied

Internationaal
Landelijk
Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Partyvervoer
Personeelsvervoer
Rouwvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Artikelen

Zorgeloos op reis met GHIELEN Tourigcarbedrijf

MET U RELATIES OP PAD MET GHIELEN ! Zakelijk op pad naar een beurs, bedrijfsbezoek, teambuildingsuitje of U relaties in stijl ophalen op een airport. Met GHIELEN Touringcarbedrijf reist U naar gelang...

Een mooie georganiseerde dagtocht met GHIELEN Touringcarbedrijf

ZORGELOOS OP REIS Ontspannen op reis met een door GHIELEN van A tot Z georganiseerde dagtocht. Instappen en u laten meevoeren door onze deskundige chauffeur langs de mooiste plekjes van het land. Hij...

Schoolreizen met GHIELEN Touringcarbedrijf

SCHOOLREIZEN 2018 & 2019 Het schoolreisseizoen staat weer voor de deur en GHIELEN Touringcarbedrijf gaat graag met u mee op reis.Wij hebben een gevarieerd wagenpark waarmee wij kleine groepen en hele...

Onze locatie

GHIELEN Touringcarbedrijf


Kanaalstraat 39 5986 AD Beringe
077-3071988 Klik om te bellen