De Jong Tours


Haadwei 58 9104 BH Damwald
0511421282 Klik om te bellen

Moderne touringcars
Familiebedrijf met korte lijnen
Altijd vrijblijvend een mooie offerte

Over De Jong Tours

De Jong Tours verzorgt personenvervoer op maat, veilig en vertrouwd.

Alle marktsegmenten worden bestreken, van het dagelijks vervoer van schoolkinderen, verenigingen en personeelsvereniging, tot het vervoer van VIP's, of het maken van rondreizen.

Ervaar zelf de kwaliteit van De Jong Tours: zij is al meer dan 90 jaar een begrip in vertrouwd personenvervoer.

Onvergetelijke dag(en) met De Jong Tours
We hebben veel ervaring met het verzorgen van dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. We regelen praktisch alles, zodat u enkel hoeft te genieten van de leuke bestemmingen en activiteiten. U neemt plaats in onze luxe touringcar(s) waarna het entertainment kan aanvangen. De tours zijn voor groepen van minimaal 16 tot maximaal 250 personen.

Met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van busverhuur bent u bij De Jong Tours aan het juiste adres voor het huren van een touringcar. Onze medewerkers zetten zich volledig in om u een tot in de puntjes verzorgde, veilige en gezellige reis te garanderen.

Bij De Jong Tours helpen we u met elke vervoersbehoefte. Of het nu een grote of een kleine groep betreft, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Al onze touringcars zijn voorzien van toilet, airconditioning, dvd- en audioapparatuur, warme- en koudedrankenfaciliteit, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en luchtvering.

Wij doen graag al het mogelijke voor u, zodat u naderhand terug kunt kijken op een geslaagde dag. In overleg is er heel veel mogelijk. Waar u ook heen wilt: De Jong Tours brengt u er veilig en comfortabel naartoe. Neem contact op voor een offerte.

Auto- en Touringcarbedrijf De Jong in Damwoude is een familiebedrijf met een oorsprong van maar liefst 90 jaar geleden. Het is dus niets teveel gezegd dat het personentransport ons in de genen zit. Daarnaast zijn we ook een autobedrijf voor verkoop (zowel nieuw als tweedehands), reparatie, onderhoud en apk-keuringen.

Foto's

De Jong Tours in het kort

Verzorgingsgebied

Internationaal
Landelijk
Regionaal

Diensten

Dagtochten
Evenementen- en congresvervoer
Meerdaagse tochten
Personeelsvervoer
Schoolreizen
Toeristisch vervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verhuur van bussen met chauffeur

Ja

Catering mogelijk

Ja

Onze locatie

De Jong Tours


Haadwei 58 9104 BH Damwald
0511421282 Klik om te bellen