Artikel afbeelding

Bijzonder busverhuur: van Amerikaanse schoolbus tot dubbeldekker uit Londen

Op zoek naar een unieke bus om te huren voor je bedrijfsuitje, schoolreis of bruiloft? Naast de gewone touringbus is het ook mogelijk om een bijzondere bus te huren en op deze manier de show te stelen.

Amerikaanse schoolbus huren

De authentieke Amerikaanse schoolbus, een groot geel gevaarte dat we allemaal wel kennen uit de Hollywoodfilms of van tv. Maar wist je al dat het ook mogelijk is om deze bus te huren voor je eigen evenement? Diverse Nederlandse aanbieders maken het mogelijk om jouw familie, vrienden, collega's of leerlingen op een unieke manier te vervoeren.

Partybus huren

Onderweg naar een feestje? Waarom geen feestje bouwen onderweg! Zie je het al voor je? De partybus, een soort rijdende disco, staat klaar om jouw en je vrienden mee te nemen op reis. Muziekje aan, drankje erbij.. het kan direct beginnen! Bijkomend voordeel is natuurlijk dat er niemand de bob hoeft te zijn.

Oldtimer bus huren

Ben je liefhebber van oldtimers? Dan is het huren van een oldtimer bus wat voor jou. Van een oude Parijse stadsbus of een Volkwagen 'Hippie'bus, tot de ultieme Amerikaanse roadtrip ervaring in een Greyhound Silverside bus. Het zijn allemaal stukjes historie op wielen!

Engelse dubbeldekbus huren

Helemaal in stijl naar de gewenste locatie? Het is mogelijk om bij een aantal aanbieders in Nederland een echte Engelse dubbeldekbus te huren. De rodebussen met/of zonder open dak die normaal de straten van Londen kleuren, maar dan gewoon in Nederland. Als je wil opvallen, dan is dit dé manier!

Op August 16, 2018